Dit Job

Studenterpakken får du 20 % på, startpakken. dvs årligt medlemskab 1080kr koster dig 90 kr om md for hjemmeside og en validering af dig så dine ku...
DKK 1080
Hej Starters pakken er et tilbud til dig der er i tvivl om, hvordan og hvor du skal starte op med rengøring og om det passer til dig at blive din ege...
DKK 1650

Hej Rengøringsassistent

Markedsfør dig via rent-hjem, og gå stærkere ud til dine kunder med en pålideligheds validering. vi tager lige en snak, om hvad du forventer og hvordan du har tænkt dig, din profil skal se ud på din profilside – rent-hjem kan bruges til at få din egen webside, et godt alternativ til en webhost hvor du betaler i dyre domme for design, md ydelser for backup og hackerangreb. Du får dit eget vindue til dine kunder og dine kunder kan se dine timepriser, kontakte dig direkte. Du behøver ikke tage jobs ind der ligger langt under din timepris.

Din timepris kan ligge fra 200 til 420 kr inkl. moms i timen alt efter hvor du er i din rengøringskarriere , ligger du under 150 kr er det ikke til at opretholde en levestandard og du vil ses som værende for useriøs til at komme ind i vores fællesskab – du skal selv betale din skat, du skal have ferie, pension etc. og der vil også være lidt omkostninger ved at gøre rent alt det skal du selv sætte til side, da du er blevet din egen chef. Derfor er vores minimum pris for en rengøringstime i vores fælleskab 200,00 kr i timen.

Her hos rent-hjem medfølger der et fælleskab hvor vi vil have den timepris for vores arbejde, som vi vil gøre jobbet til. vi kan søge hjælp fra andre assistenter, til at løse måske opstået problemer, vi kane få en opgave hvor der skal flere hænder til ..etc.

Mangler der en gruppe for din by skriv til mig Tine@rent-hjem.com.