Om mig

Iværksætteren bag Rent-Hjem.com!

Jeg hedder Tine er 57 år har 2 voksne børn bor på Lolland, jeg er opvokset i Ballerup mine forældre var selvstændige inden for regnskab far : statsautoriseret revisor og min mor bogholder.

Jeg er uddannet multimediedesigner fra imma – Jeg har en tekniskassistent uddannelse maskinlinien samt 1 års masikteknisk værkstedskole.

Min erhvervserfaring er noget “flysk” når jeg ser tilbage på hvad og hvor jeg har været ansat , det er forskellige brancher med meget forskellige kodex bla arbejdspladsernes kultur og sprog og forventninger til ens formåen.

Jeg har været på B&W i specialen, bla. som drejer og fræser. Jeg har siddet på kontor som logistik medarbejder. Jeg har været på Maribo apotek som altmulig dame og senere bogholderiet. Jeg har været ansat i forskellige rengøringsfirmaer som lønmodtager.

Fælles nævneren for at jeg mistrives som lønmodtager, var at allestederne havde jeg følelsen af fastlåsthed det var faktore som- tid- sted og indtjening der ikke var til at rokke ved.

Jeg har endelig fundet min plads i mit eget lille rengøringsfirma!

Jeg kan selv tilrettelægge mit skema, med hvilke dage jeg vil arbejde ,hvor mange timer jeg vil have og dermed regulere min indtjening, og det aller aller bedste er at jeg bestemmer over mig og min tid.

Hvor har mine kunder fundet mig 🙂 det har de gjort bla. via Rent-Hjems webside, via mund til mund , og lidt avis annoncering i starten.

Rent-Hjem.com startede op med det kun skulle være mig på websiden. Da Jeg sprang ud som selvstændig gik det så stærkt, at jeg på under en dag havde taget beslutningen og 4 dage efter var alt mit markedsførings materiale lavet efter en md. havde jeg 8000 kr mere om md ( yes nu kunne jeg betale min husleje). jeg fortryder ikke at være sprunget ud som selvstændig, og jeg blev hurtig “overbooket” så derfor lavede jeg Rent-Hjem.com om til et netværk, hvor andre selvstændige rengøringsdamer kunne komme på websiden så “vores” kunder kunne finde sin pålidelige rengøringdame, vi kunne sparre med hinnanden og vi blev samarbejdspartnere på større hovedrengørings opgaver . En super succesfuld idee da den kunne match efterspørslen på os. Ideer fungere ikke altid i virkeligheden, der var andre faktorer der gjorde at Jeg lukkede netværket med trist hjerte i 2019, vi var blevet 4 stk selvstændige rengøringsdamer. Efter at være blevet noget kloger på hvad fungerede i konceptet, har jeg skræddersyet Rent-Hjems nye webside udfra hot or no da de tidligere netværks erfaringer pludselig er blevet guld for mig.

Der er brug for god rengøringshjælp!

Der er brug for os glade rengøringsdamer, der tager faget seriøst og vil leve af at gøre rent, vi kan lide at gøre rent.

Rengøringsdamen skal betale for at få sin rengøringsprofil på min webside. Jeg vil nemlig kun have seriøse og pålidelige mennesker skrevet op så både min tid, kundens tid og rengøringdamens tid ikke bliver spildt.

Du kan altid kontakte mig hvis der er noget du vil spørge om.

Mange hilsner

Tine

Kunder Rengøringsdamer Om mig